Bejelentés


SZMK Elnöki Honlapja " A gyerekeknél jobb szórakozást még nem találtak fel!"

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ezt az honlapot azért hoztam létre, mert az István Király Álltalános Iskola Szülői Munkaközössége megszavazta azt a bizalmat felém ,hogy én képviseljem őket mint ELNÖK.


Rohanó világunkban sajnos nem tudunk odafigyelni nap mint nap mi folyik a gyermek iskolájában ahol tanul. Ez a honlap azért jött létre,hogy tájékoztassam azokat akikkel nem találkozhatom személyesen. 


Ezen a honlapon néhány tájékoztatást kaphatnak arról,hogy a szülőknek milyen jogai,kötelességei vannak, mit tehet ha valamelyik tanár munkájával esetleg tanítási módszerével nincs megelégedve,illetve felvilágosítást szeretne kérni valamilyen iskolai ügyben.


Fekhívnám minden szölő,tanuló figyelmét bármilyen problémával,kérdéssel fordulhatnak az iskola szakembereihez! Hiszen csak azokat a dolgokat lehet megoldani amelyekről tudomásunk van!


Ne féljetek ne szégyeljétek azokat a problémákat amiket nem tudtok magatok megoldani kérjétek szakemberek segítségét akik az iskolába működnek!


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!